Probleme pentru FCSB. Cum ar putea arăta FCSB după accidentarea serioasă a lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, e suspect de ruptură a ligamentelor încrucișate. Accidentarea principalei soluții pentru regula U21 reprezintă o problemă pentru roș-albaștri.

Pantea ar putea rata restul sezonului dacă diagnosticul confirmă ruptura ligamentelor, privând astfel FCSB de un titular pe postul de fundaș dreapta. În lipsa sa, Crețu și Antwi ar putea fi alegerile principale, cu Radaslavescu și Pandele ca alternative pentru mijlocul terenului. Popescu devine esențial pentru regula U21, iar în atac Octavian va fi susținut de Coman și Băluță.

Alternativa lui Tavi va fi Eduard Radaslavescu, care la bază e mijlocaș, dar a fost folosit și în atac în actuala stagiune. A treia soluție pentru FCSB ar fi Andrei Pandele, un mijlocaș central de 20 de ani care a jucat un minut în acest seon de Superliga.

Cum poate arăta FCSB în restul sezonului

Târnovanu – V. Crețu/Antwi, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – Oct. Popescu/Radaslavescu, Olaru, Fl. Coman – Al. Băluță

Primul test pentru FCSB fără Pantea e pe Cluj Arena, cu Universitatea Cluj, luni de la ora 20:45. Alexandru Pantea are 20 de meciuri în Liga 1 în actuala stagiune, a fost titularul de bază pe postul de fundaș dreapta până în momentul accidentării.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea. Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu