Probleme pentru in jucător transferat recent la FCSB: ”E greu pentru el”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, lucrează la o campanie spectaculoasă de transferuri în această perioadă de mercato.

Omul de afaceri dorește să își consolideze serios echipa pentru a îndeplini un obiectiv ambițios: calificarea în grupele UEFA Champions League, realizare care ar aduce în conturile clubului peste 20 de milioane de euro din partea forului european.

Până acum, Gigi Becali a transferat la FCSB jucătorii David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. În ceea ce îl privește pe fostul atacant de la U Cluj, Becali afirmă că au apărut probleme musculare.

Gigi Becali: ”E greu pentru el”

Patronul campioanei spune că Popa se resimte serios după primele antrenamente cu Thomas Neubert

Kiki, superfotbalist. Popa, el, săracul, e greu pentru el. Are probleme musculare. Nu a făcut niciodată așa antrenament”, a spus Gigi Becali, în dialog cu reporterii prezenți în fața reședinței sale din Aleea Alexandru.

Daniel Popa s-a alăturat echipei ”U” Cluj în iulie 2023, venind liber de contract de la Chindia Târgoviște. În actualul sezon al Superligii, fotbalistul a marcat 11 goluri în 36 de meciuri și a oferit cinci pase decisive.

Înainte de a juca la Universitatea Cluj, Daniel Popa a evoluat pentru Dinamo București, FC Botoșani și Daejeon Citizen din Coreea de Sud.

Alte date despre Daniel Popa

106 meciuri a strâns Popa în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile, reușind să marcheze de 17 ori și să ofere zece pase decisive.

Daniel Popa are un singur meci la naționala U21 a României, cu Danemarca (1-3), în 2016. Atunci a fost introdus de selecționerul Cristi Dulca în ultimele 11 minute ale partidei, în locul lui Alexandru Tudorie.

La acel meci, din echipa României mai făceau parte și jucători precum Andrei Miron, Ionuț Nedelcearu, Claudiu Bumba, Alex Ioniță sau Alexandru Păun.

Lasă un comentariu