Problemele se țin lanț pentru FCSB. Trei jucători incerți inaintea meciului cu Botoșani.

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, se confruntă în continuare cu probleme de lot, iar absența a patru jucători la meciul împotriva Universității Cluj a fost resimțită.

Alexandru Pantea (20 de ani) și Denis Haruț (24 de ani) rămân indisponibili, iar situația lui Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost nevoit să părăsească terenul din motive medicale, este incertă.

Cu toate acestea, există și vești bune pentru echipă, deoarece două reveniri importante sunt așteptate în lot pentru meciul cu Botoșani.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că Joyskim Dawa, care a fost plecat din țară pentru a fi alături de soția sa în perioada recentei nașteri, ar putea reveni în primul unsprezece.

În plus, Băluță, care a fost absent din cauza unei viroze în etapa anterioară, s-a întors la antrenamente și este pregătit să revină pe teren din primul minut al partidei cu FC Botoșani.

„Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot. 

Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antremnament, va avea două până meci. A lipsit o săptămîână. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun… Ce era să spunem când e primul lor copil? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Cum ar putea arăta FCSB-ul la meciul cu FC Botoșani: Târnovanu – Antwi, Popescu, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Luis Phelipe – Oct. Popescu, Băluță, Coman.

FCSB este lider în campionat, cu 55 de puncte, șapte mai multe decât ocupanta locului secund, Rapid. Pe trei se află CFR Cluj, cu 45 de puncte.

Lasă un comentariu