Pronosticuri pentru România – Ucraina la Studio EURO 2024: ,,Cel mai optimist scor, 3 la 0 pentru România,,

România – Ucraina se joacă azi, de la ora 16:00, în grupa E de la EURO 2024, în direct pe PRO TV și VOYO.

La finalul ediției de duminică seară a emisiunii Studio EURO 2024, după meciul Serbia – Anglia 0-1, foștii internaționali Ciprian Marica și Florin Răducioiu au fost invitați să ofere pronosticuri pentru partida România – Ucraina, de la Munchen.

Pronosticuri pentru România – Ucraina la Studio EURO 2024, de la PRO TV

Florin Răducioiu a prezis un rezultat de egalitate, 1-1, în timp ce Ciprian Marica a anticipat o victorie a României cu 2-1.

Cel mai optimist pronostic a venit însă de la moderatorul emisiunii, Costin Ștucan: „3-0 pentru România”.

  • Primul 11 probabil al României pentru meciul cu Ucraina: Niță – Andrei Rațiu, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Nicușor Bancu – Răzvan Marin, Marius Marin, Nicolae Stanciu – Dennis Man, Denis Drăguș, Valentin Mihăilă
  • Cum ar putea arăta banca de rezerve a României: Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu, Adrian Rus, Bogdan Racovițan, Deian Sorescu, Ionuț Nedelcearu, Adrian Șut, Alexandru Cicâldău, Darius Olaru, Ianis Hagi, Florinel Coman, George Pușcaș, Denis Alibec, Daniel Bîrligea
  • Selecționer: Edward Iordănescu

Ciprian Marica: „Mă bucur că va juca Drăguș împotriva Ucrainei, are calitate puștiul”

Într-o intervenție în direct la Studio EURO 2024, duminică seară, reporterul PRO TV Constantin Toma, prezent la Munchen, a dezvăluit că selecționerul Edi Iordănescu și-ar dori să mizeze pe Florin Niță între buturi, în locul lui Horațiu Moldovan, și pe Denis Drăguș în poziția de atacant central, în dauna lui George Pușcaș, Denis Alibec sau Daniel Bîrligea.

Ciprian Marica (75 de meciuri / 25 de goluri pentru România) salută alegerile lui Edi Iordănescu. Fostul atacant spune că Denis Drăguș este favoritul său din atac, iar alegerea lui Florin Niță ar fi una firească, având în vedere că a evoluat constant în acest sezon la echipa de club, Gaziantep, spre deosebire de rivalul pe post Horațiu Moldovan – rezervă neutilizată din ianuarie, din momentul mutării la Atletico Madrid.

„Am auzit că vom juca cu Niță în poartă, ceea ce înseamnă că mergem pe un portar cu experiență, care și evoluează. Oricât aș vrea eu – și eu am fost în situația asta de a juca mai puțin la echipa de club și de a veni la echipa națională – ai o altă încredere când joci. Meciul îți dă încredere în tine. Puțini sunt jucătorii care se montează foarte bine la echipa națională – iar eu eram unul dintre ei – chiar dacă nu joacă la echipa de club, dar eu mă luptam cu cei mai buni. 

Edi merge pe experiența lui Niță și pe prospețimea, pe vigoarea, pe calitatea pe care o are Drăguș. Drăguș, după părerea mea, nu întâmplător s-a transferat la Trabzonspor. Are calitate puștiul și e singurul nostru jucător de viteză, de pătrundere. Are calitate tehnică foarte bună. Eu mizam și pariam pe el, așa că mă bucur că va juca Drăguș”, a spus Ciprian Marica, la PRO TV.

Lasă un comentariu