Putea FCSB să primească un penalty? Darius Olaru: ”Mi s-a părut că a fost contact”

Meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

FCSB a avut nevoie de o victorie la Cluj pentru a-și menține avansul de nouă puncte față de urmăritoarea Rapid. Însă, după acest rezultat, diferența dintre cele două echipe s-a redus acum la șapte puncte.

Golgheterul FCSB-ului în acest sezon, Darius Olaru (25 de ani), a început meciul în centrul liniei ofensive a echipei sale, dar nu a reușit să marcheze și să aducă încă trei puncte pentru liderul campionatului.

Darius Olaru a comentat: ”Mi s-a părut că a fost contact.” După meci, căpitanul a văzut în direct o fază în care FCSB putea primi un penalty, după ce Octavian Popescu a căzut în careul advers. Mijlocașul echipei lui Gigi Becali crede că centralul Ovidiu Hațegan putea acorda o lovitură de la 11 metri pentru vicecampioană.

„O partidă foarte dificilă, știam că ne va aștepta un meci greu, din păcate n-am reușit să marcăm și era clar că n-avem cum să obținem vreun punct dacă n-am marcat. Normal, încă două puncte pierdute, dar trebuie să mergem acasă, știm că ne va aștepta un meci la fel de dificil și trebuie să obținem cele trei puncte. Normal că sunt dezamăgit, dar trebuie să ne ridicăm de mâine și să pregătim următorul meci. 

Am pregătit la antrenament să coborâm mai mult între linii eu și Baba. N-am reușit să marcăm, acesta a fost meciul. Universitatea cred eu că are o echipă bună, joacă bine aici, acasă. Dacă aveau un teren mult mai bun, gazonul, cred că strângeau mai multe puncte aici, acasă.

În timpul meciului, mi s-a părut că a fost un contact. Așteptam după decizia de la VAR, cred că se putea da și aici. Dacă nu s-a dat, acum degeaba mai vorbim”, a spus Darius Olaru, la flash-interviu.

Cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat, FCSB are 55 de puncte, șapte peste Rapid. La intrarea în play-off, punctele se vor înjumătăți, astfel că distanța dintre cele două ar rămâne de doar patru lungimi.

Nici CFR Cluj nu ar fi departe de lider. Trupa lui Adrian Mutu are 45 de puncte, iar la înjumătățire ar rămâne la doar cinci lungimi în spatele liderului FCSB și la una sub Rapid.

Programul lui FCSB în sezonul regulat:

  • Etapa 27: FCSB – FC Botoșani
  • Etapa 28: FC Voluntari – FCSB
  • Etapa 29: FCSB – Petrolul
  • Etapa 30: Rapid – FCSB

Lasă un comentariu