Răducioiu a numit rivala FCSB-ului la titlu

Marele atacant al României de la CM 1994 știe ce formație din Liga 1 va fi o nucă tare pentru FCSB în cursa pentru titlu. Anul trecut aurul a fost cucerit de Farul.

Gazdele au deschis scorul prin Andrei Dumiter (27), dar CFR a intrat la pauză în avantaj, după golurile reuşite de Philip Otele (42) şi Karlo Muhar (45). Muhar a realizat dubla după pauză (59), iar bosniacul Luka Juricic (90+2) a închis tabela, marcând primul său gol pentru formaţia clujeană.

Răducioiu a scos în evidență felul în care Andrea Mandorlini a reușit să o transforme pe CFR. Chiar dacă ardelenii au rămas fără jucători esențiali din sezonul trecut, Ioan Varga, patronul trupei din Gruia, a reușit să-i aducă tehnicianului italian fotbaliști compatibili cu aspirațiile clubului.

”Spuneam de potenţialul ofensiv pe care această echipă îl are. Este o echipă la care îmi place foarte mult cum verticalizează imediat şi profită de aceste spaţii pe care le-a lăsat Voluntariul, cu anumite greşeli individuale din partea jucătorilor de la Voluntari.

Dar îmi dă impresia din ce în ce mai mult că este o echipă extrem de solidă şi extrem de bine pusă pe teren. Şi, cum a spus şi Camora, îmi place că au această elasticitate a jocului.

Au schimbat până şi sistemul de joc. Este o echipă care ştie ce vrea, este pregătită de un antrenor foarte interesant după părerea mea”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport. 

Lasă un comentariu