Rapid cumpără de la CSA Steaua! Câți bani pregătește Dan Șucu

Rapid a încheiat pe ultimul loc play-out-ul, după o campanie complet eșuată în partea a doua a campionatului.

Dan Șucu a adus un nou antrenor în Giulești, pe Neil Lennon, un nord-irlandez care a câștigat cinci titluri în Scoția cu Celtic, împreună cu un staff nou format din britanici.

Rapid negociază intens cu CSA Steaua pentru transferul lui David Matei, un tânăr jucător din București cotat la 100.000 de euro de site-urile de specialitate. Conform sportpesurse.ro, giuleștenii intenționează să finalizeze transferul mijlocașului pentru această sumă, dar să-l aducă la echipă la sfârșitul sezonului următor.

David Matei, care va împlini 18 ani spre sfârșitul lunii iulie, a avut un sezon activ, cu două apariții în play-out-ul diviziei secunde, 14 în sezonul regulat (unde a înscris un gol) și trei prezențe în Cupa României (marcând un gol).

Neil Lennon a evidențiat că a avut pe masă mai multe oferte din Scoția, înainte să discute cu oficialii celor de la Rapid. Antrenorul nord-irlaandez a mai punctat că venirea în România a fost, în fapt, cea mai bună opțiune pentru el.

”Mi s-au oferit locuri de muncă în Scoția vara trecută și le-am refuzat pentru că nu erau potrivite. Am simțit că pot lucra la un nivel mai bun. Aceasta este o opțiune mult mai bună”, a spus Neil Lennon într-un interviu acordat jurnaliștilor de la BBC Scoția.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în play-off cu 32 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Lasă un comentariu