Rapid se apără. Victor Angelescu, după ce Gigi Becali a declarat că Hermannstadt ar ajuta-o pe Rapid în play-off: „Îmi vine să râd”

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a reacționat după aluziile făcute de Gigi Becali, patronul de la FCSB, cel care a insinuat că ar putea exista „omenii” între Rapid și Hermannstadt, în cazul în care sibienii vor intra în play-off.

Gigi Becali a fost întrebat despre echipa pe care și-ar dori să o vadă în play-off de pe ultimul loc. Acesta a afirmat că nu dorește ca Hermannstadt să se califice în primele 6, pentru a evita eventualele aranjamente între sibieni și Rapid. În replică la cei care presupun că Rapid și Hermannstadt ar putea aranja meciuri, Victor Angelescu s-a arătat amuzat și i-a sugerat lui Gigi Becali să-și exprime opiniile și în cazul erorilor de arbitraj favorabile FCSB-ului.

„Îmi vine să râd. Care sunt ăia mulți care zic asta? Nu pot să-i înțeleg pe cei care spun asta. Nu știu ce omenie ar fi putut sa fie între Rapid și oricine, mai ales în acest meci. Sunt tertipurile domnului Becali. Nu are nimeni asemenea echipe (n.r. care să joace pentru anumite echipe)Nu cred că trebuie să luăm de bune spusele domnului Becali. Chiar nu le iau în serios

Nu știu ce ar fi putut să fie în momentul ăsta. Sunt convins că Hermannstadt vrea să intre în play-off. Poate ei și Dani Coman își doresc cel mai mult să o bată pe Rapid. 

Știți cum e, când pleci de undeva, îți dorești mult să bați acea echipă. Ei ne-au mai bătut în sezonul trecut pe Giulești. Au avut ocazii și în acest meci, dar noi am făcut un meci bun, solid, de ce să zicem doar că a jucat Sibiul slab?

Sunt ferm convins că de foarte mult timp nu mai există aranjamente în fotbal. Se mai întâmplă să greșească arbitrii, dar neintenționat, Unii sunt mai slabi, alții sunt mai buni. Repet, Hermannstadt vrea să intre în play-off. 

Dacă tot credem ce zice Becali, să ne amintim când a spus în ultimii ani că s-a greșit în favoarea Stelei. El își vede interesul”, a spus Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Lasă un comentariu