Răspunsul lui Denis Alibec a ajuns la Gigi Becali, iar patronul FCSB i-a dat replica

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că intenționeză să facă mai multe transferuri puternice în vară pentru ca echipa să poată face față în Liga Campionilor.

Printre posibilii transferuri anunțați de Gigi Becali se numără și atacantul român Denis Alibec, care în prezent evoluează pentru Muaither în Qatar.

Alibec, în vârstă de 33 de ani, a făcut pasul către echipa qatariotă în vara anului 2023. De atunci, a jucat 18 meciuri pentru Muaither, reușind 4 goluri și 2 pase decisive.

Revenirea lui Alibec la FCSB ar fi una importantă pentru echipa roș-albastră, având în vedere experiența și calitățile sale fotbalistice. Atacantul a mai evoluat pentru FCSB în perioada 2016-2019, reușind performanțe notabile.

Totuși, Alibec a declarat recent că nu se grăbește să ia o decizie cu privire la viitorul său, așteptând finalul Campionatului European din 2024.

Rămâne de văzut dacă FCSB va reuși să îl convingă pe Alibec să revină la echipă.

„Nu știu mă, Euro, ne-Euro, eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali la PRO TV.

Alibec, așteptat la FCSB

În Qatar, campionatul se va sfârși la finalul lunii aprilie, iar Mihai Stoica, managerul general FCSB, l-a invitat în martie pe Denis Alibec să se antreneze cu liderul din clasament după finalul stagiunii, pentru a se menține în formă pentru EURO 2024.

„E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios.

Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Lasă un comentariu