Răspunsul lui Florin Talpan când a fost întrebat despre dreptul de promovare al Stelei în Liga 1

Incertitudinea continuă să planeze la clubul Steaua, formație care așteaptă să promoveze în Liga 1, însă acest demers, realizat din punct de vedere sportiv, a fost imposibil de îndeplinit din cauza problemelor juridice.

Unul dintre oamenii din cadrul clubului „Militar” care a dialogat cu presa de-a lungul timpului, Florin Talpan, a fost chestionat de reporterii iAMSport cu privire la situația actuală a grupării, care a început un nou sezon în liga secundă.

Florin Talpan evită să vorbească despre problema legată de dreptul de promovare al Stelei în Liga 1

Juristul de la CSA Steaua a refuzat să dea detalii cu privire la problemele juridice care au împiedicat promovarea bucureștenilor în prima ligă și care se pare că ar putea să fie din nou decisive și în stagiunea nou începută.

Talpan a refuzat dialogul și a transmis că e gata să discute „mâine” pe speța subiectului sus menționat.

„Nu pot acum să vorbesc. Spuneți-mi despre ce e vorba. (n.r. care este situația în acest moment privind dreptul de promovare al echipei Steaua?) Sunați-mă mâine că nu pot să vorbesc acum, sunt într-o întâlnire cu cineva.

Bine? La revedere”, a spus Florin Talpan, pentru iAMSport.

Steaua, între Liga 2 și Liga 1

Cei de la Steaua sunt, pe hârtie, una dintre cele 8 formații care nu au drept de promovare din Liga 2.

Totuși, cei din asociația suporterilor AS47 au anunțat că s-au efectuat, în spatele ușilor închise, demersurile pentru ca gruparea să se asocieze cu un privat.

“DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un parteneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, este mesajul publicat de AS47, pe Facebook.

Lasă un comentariu