Răsturnare de situație: cât ar urma să încaseze FCSB din transferul lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma (26 de ani) este dorit cu insistență de Bari, formație din Serie B, însă italienii nu au ajuns până în acest moment la un acord cu FCSB.

Recent, Gigi Becali declara că ar fi dispus să îl cedeze pe Edjouma la Bari, însă explica în ce condiții: 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 opțiune de transfer definitiv.

Ce sumă oferă Bari pentru transferul lui Malcom Edjouma

Potrivit Radio Selene, Bari a făcut astăzi o nouă efortă pentru Edjouma, însă sumele vehiculate sunt mai mici decât cele solicitate de Gigi Becali, astfel că rămâne de văzut dacă FCSB va accepta propunerea.

Sursa citată scrie că Bari oferă aproximativ 150.000 de euro pentru împrumutul lui Edjouma, iar opțiunea pentru transferul definitiv va fi cuprinsă între 500.000 și 600.000 de euro.

Deși ar fi vorba de sume mai mici decât cele cerute de Gigi Becali, presa italiană susține că sunt șanse mari ca transferul lui Edjouma la Bari să se rezolve încă de astăzi.

„Bari e tot mai aproape de Edjouma, iar în această după-amiază va avea loc o întâlnire pentru încercarea de a rezolva transferul.

Edjouma e la un pas de Bari. Clubul alb-roșu a prezentat o nouă ofertă celor de la Steaua București (n.r – FCSB) pentru jucătorul de 26 de ani. Azi e programată o întâlnire între cluburi pentru transferul său: împrumut de aproximativ 150.000 de euro și opțiune de cumpărare între 500 și 600.000 de euro”, scriu italienii.

În acest sezon, Malcom Edjouma și-a pierdut locul de titular. Mijlocașul francez a jucat în toate cele șapte meciuri din actuala stagiune, însă a început din primul minut o singură dată și a înscris un gol, la partida cu FC U Craiova (3-1).

  • 330.000 de euro a plătit FCSB pentru a-l cumpăra pe Edjouma de la FC Botoșani, în ianuarie 2022

Edjouma a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum SC Balma, Chateuroux B, ASM Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC, FC Chambly Oise, Farul Constanța, KSV Roeselare, FC Botoșani și FCSB.

În stagiunea precedentă, mijlocașul născut la Toulouse, care are și cetățenie marocană, a impresionat prin numărul mare de goluri: 11 reușite în 40 de partide jucate. Edjouma a marcat și în actuala stagiune, la partida cu FC U Craiova (3-1), din prima etapă a Ligii 1.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit Transfermarkt
  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Edjouma cu FCSB

Lasă un comentariu