Răsturnare de situație! FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea: ”Am anunțat deja la UEFA”

După ce în cursul zilei de luni părea imposibil ca partida FCSB – Nordsjaelland, din prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, să se dispute în Ghencea, spre seară lucrurile s-au schimbat radical.

FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea: ”Ne-au asigurat”

Gigi Becali s-ar fi înțeles cu cei de la CSA pentru închirierea arenei din Ghencea și a anunțat că duelul va avea loc pe stadionul Steaua.

Da, se joacă pe stadionul Ghencea. Ne-au asigurat și am anunțat deja la UEFA”, a transmis Gigi Becali, potrivit playsport.ro.

  • FCSB – Nordsjaelland se joacă pe 10 august, de la 21:30, în timp ce returul va fi pe 17 august, de la 19:30. 

Gigi Becali s-a amuzat înaintea confruntării cu danezii. Patronul FCSB nu are emoții și crede că echipa sa se va impune fără probleme în cele două meciuri.

„Poate ne dau ăștia de ne satură! O să zică “Ți-am adus echipă din Danemarca!” (n.r. – râde). Doamne, să nu fie așa! Nu-i cunosc pe danezi, dar ei au zis că sunt echipă tare.

Dacă sunt danezi… sunt italieni, francezi, spanioli, englezi? Sunt danezi, ce să facă? Nu prea cunosc echipe din străinătate, știu doar de la noi. Dar pe danezi îi spulberăm noi!”, a declarat Gigi Becali. 

FCSB – CFR, meciul cu cea mai mare asistență din acest sezon al SuperLigii

În tribunele arenei din Ghencea au fost prezenți, conform anunțului făcut de clubul organizator, 28.519 spectatori.

Până la confruntarea din Ghencea, meciul care adunase cea mai numeroasă asistență din acest sezon al SuperLigii era Oțelul – FCSB, la care au asistat 12.897 de spectatori.

De asemenea, duelul FCSB – CFR este și confruntarea din Ghencea cu cea mai mare asistență, capitol la care supremația era deținută de meciul CSA Steaua – Dinamo, din play-off-ul ediției trecute de Liga 2, la care au asistat 21.500 de fani.

Lasă un comentariu