Raul Rusescu dă de pământ cu un jucător de la FCSB: „Nu există comparație”

Atacantul Daniel Popa (28 de ani) este al doilea jucător transferat în această vară de FCSB, după David Kiki (30 de ani), fundașul stânga de la Farul.

Daniel Popa a fost prezentat oficial la FCSB după ce noua campioană a achitat clauza de reziliere de 300.000 de euro de la Universitatea Cluj.

Raul Rusescu: „Transferul lui Daniel Popa la FCSB este surprinzător. Nu există comparație cu Miculescu și Băluță.”


Raul Rusescu (35 de ani), dublu campion al României cu FCSB și golgheter al României în sezonul 2012/2013, consideră că transferul lui Daniel Popa este unul surprinzător. El crede că David Miculescu și Alexandru Băluță, atacanți deja aflați în lot, reprezintă soluții mai bune pentru gruparea roș-albastră.

„Un transfer surprinzător. Așa cum a declarat patronul Stelei (n.r – FCSB), este un pariu personal și atunci nu sunt prea multe de spus. Am văzut o declarație a managerului echipei în care a spus că nu este de acord cu acest transfer, dar că este un pariu al patronului, iar lucrurile se simplifică.

Nu există comparație între ei, din păcate (n.r – între Popa și Miculescu/Băluță). Îi prefer oricând pe Miculescu și Băluță. Nu are rost să facem comparațiile astea. Este un pariu al dânsului (n.r – Gigi Becali) și așteptăm să vedem cum se va desfășura acest pariu”, a spus Raul Rusescu, la GSP Live.

  • Daniel Popa este așteptat la reunirea FCSB-ului programată în data de 14 iunie.

Gigi Becali: „Daniel Popa este un fel de mașinărie”

Gigi Becali l-a descris pe noul său atacant ca pe o „mașinărie”, adăugând faptul că acesta își vede mereu de jocul său, fără să fie preocupat de ce fac ceilalți.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Lasă un comentariu