Raul Rusescu despre Transferul lui Mitriță la Fcsb ,,Sunt convins…,,

Alexandru Mitriță a revenit în țară vara trecută și a semnat cu Universitatea Craiova, după patru ani petrecuți la cluburi din străinătate.

Raul Rusescu nu crede în transferul lui Mitriță la FCSB: „Sunt convins că nu va pleca!”

Fostul jucător al FCSB, Raul Rusescu, a comentat zvonurile legate de un posibil transfer al lui Alexandru Mitriță la FCSB, liderul play-off-ului Superligii. Rusescu este de părere că mutarea este puțin probabilă, având în vedere următoarele motive:

  • Motivația lui Mihai Rotaru: Rusescu este convins că patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, nu va dori să renunțe la Mitriță.
  • Costul transferului: Rusescu consideră că suma cerută pentru transferul lui Mitriță ar fi extrem de mare, făcând mutarea dificil de realizat.

Pe lângă argumentele de mai sus, Rusescu a subliniat și forma bună a lui Mitriță de la revenirea sa la Craiova. Mitriță a marcat 2 goluri și a dat un assist în cele 2 meciuri jucate în play-off, adăugând la alte 11 goluri și 10 pase decisive în sezonul regulat. De asemenea, a bifat 4 meciuri în Cupa României.

”Din punctul meu de vedere, este imposibil ca Mitriță să vină la FCSB. Sunt convins că domnul Rotaru nu vrea să îl vândă. Nu suntem la nivelul campionatelor din Europa să plătim 7, 8, 10 milioane de euro pe un jucător.

Nu știu cât valorează Mitriță, dar mă gândesc că vorbim despre o sumă exorbitantă. Habar nu am care ar trebui să fie prețul său. Fiecare jucător valorează cât se plătește pe el. Nu există un mecanism care să determine cât valorează un jucător”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

În străinătate, Alexandru Mitriță a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la Pescara, New York City, Al Ahli, PAOK Salonic și Al Raed. În țară, fotbalistul a îmbrăcat echipamentul celor de la Universitatea Craiova, FCSB U21, Viitorul Constanța (actuala Farul) și Turnu-Severin.

Lasă un comentariu