Raul Rusescu despre venirea lui Șumudică ca antrenor la Rapid

Rapid a rămas fără antrenorul Cristiano Bergodi, după ce a pierdut primele patru meciuri din acest play-off.

Giuleștenii sunt în căutarea unui nou antrenor, iar Marius Șumudică se află printre cei luați în considerare pentru a ocupa postul lăsat liber de Bergodi. Cu toate acestea, Raul Rusescu, fostul atacant al FCSB-ului, exprimă scepticism în legătură cu iminența revenirii lui „Șumi” la Rapid.

Rusescu, fostul golgheter al echipei FCSB, nu crede că Marius Șumudică (în vârstă de 53 de ani) va reveni în curând la Rapid și apreciază declarația făcută de Dan Șucu.

Într-o recentă intervenție, acționarul majoritar al Rapidului a afirmat că ia în considerare posibilitatea de a-i încredința echipa lui Bogdan Lobonț, iar în sezonul următor, dacă acesta va reuși să obțină calificarea în cupele europene, să-i lase pe termen lung controlul echipei.

Raul Rusescu: „Șumudică la Rapid este un subiect închis”

„Bogdan Lobonț a fost un mare jucător pentru România. Are licența PRO, luată la Coverciano. A învățat, a studiat, însă e la început de carieră. Este o formă de curaj din partea conducerii Rapidului și o oportunitate pentru Lobonț de a pune în practică ce a învățat.

 

Nu există să nu aibă și Lobonț ceva de pierdut! Șucu a venit cu o declarație foarte bine gândită: dacă Lobonț va confirma, rămâne și la anul. Este cel mai bun lucru pe care îl putea face Dan Șucu. Va fi interesant.

(…)

Pentru mine, Șumudică la Rapid este un subiect închis! Știam asta de anul trecut. Pare că direcția clubului este diametral opusă cu Șumudică”, a spus Rusescu, potrivit GSP.ro.

Lasă un comentariu