Raul Rusescu și Florin Costea, fermi în privința ”războiului” FCSB – CSA Steaua: ”Simplu. Punct!”

Raul Rusescu (35 de ani), fostul atacant al FCSB-ului, a vorbit despre disputa dintre clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani) și CSA Steaua, clubul din Liga 2.

Disputa pentru identitate dintre CSA Steaua și FCSB are loc deja de un deceniu, iar „războiul” dintre cele două părți pare a fi departe de a se încheia.

Raul Rusescu: ”Niciunul nu mi-a spus că CSA este Steaua”

Raul Rusescu a spus că, în opinia sa, FCSB este continuatoarea Stelei și a și-a argumentat spusele.

”Steaua este echipa care joacă în prima ligă şi echipa care nu a retrogradat niciodată şi nu a jucat în liga a doua. Este Steaua la care este acelaşi patron din 2001-2002, nu s-a schimbat patronul.

Nu l-am certat pe Adi Popa. Noi, generaţia pe care a avut-o Reghecampf, am rămas prieteni între noi. Unii mai apropiaţi, alţii mai depărtaţi. Dar noi, dacă ne întâlnim, vorbim şi suntem prieteni.

Eu pot să îi respect părerea lui Adi Popa, fără vreo problemă. L-am întrebat: ‘Când ai fost în tribună, la Steaua – Valencia, cine era patron?’. Şi eu eram fan, dar ai mei nu aveau şansă să mă aducă la meciuri.

Eu am părerea mea, Steaua lui Gigi Becali este Steaua Bucureşti. Simplu! Punct!

Toţi oamenii normali, cu care m-am întâlnit pe stradă, niciunul nu mi-a spus că CSA e Steaua, absolut niciunul, de la copii şi până la adulţi.

Eu am jucat la Steaua toată perioada mea, am câştigat campionate cu Steaua, mă bucur că am făcut-o şi sunt împăcat”, a spus Raul Rusescu, la ”Un Podcast”.

Raul Rusescu a jucat în trei rânduri la FCSB: 2011 – 2013, 2014 – 2015 și 2018 – 2019.

Florin Costea n-are dubii: „Eu am jucat la Steaua, nu la FCSB”

Florin Costea a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor între 2011 și 2012, vreme în care clubul lui Gigi Becali evolua cu sigla Stelei pe tricouri. Întrebat despre situația creată între cele două grupări, atacantul a avut o opinie clară cu privire la identitatea actualei formații din SuperLiga.

Totodată, Florin Costea crede că a venit și rândul FCSB-ului să câștige campionatul, după mai bine de 8 ani de pauză. 

„Pentru mine e Steaua, nu e FCSB. E continuatoarea Stelei, eu am jucat la Steaua, nu la FCSB. Sunt o echipă care a început campionatul foarte bine, sunt favoriți să câștige titlul, din punctul meu de vedere. Cred că vor reuși să câștige anul acesta, ați văzut ce rezultate au și cum joacă”, a spus Florin Costea, pentru Digisport.ro.

Lasă un comentariu