Războinicul Radunovic merge la luptă cu pieptul dezgolit: „Va fi bătaie!”

Născut la Podgorica, Radunovic are 31 de ani și e cotat la 1.5 milioane euro.

  • FCSB va întâlni, miercuri, de la ora 20:30, la Sofia, formaţia CSKA 1948 în prima manşă a turului 2 preliminar al Europa Conference League. 

FCSB și CSKA 1948 Sofia vor juca, în dublă manșă, în turul secund din Conference League, a treia competiție intercluburi ca valoare din Europa. Turul va avea loc pe 26 iulie la Sofia, în timp ce manșa secundă se va disputa pe 3 august.

Risto Radunovic, om esențial în mecanismul roș-albaștrilor, a vorbit despre partida de joi seară. I-a lăudat pe bulgari, apoi și-a exprimat opinia despre nivelul formației sale. 

CE A ÎNVĂȚAT FCSB DIN ULTIMELE PARTICIPĂRI ÎN EUROPA „Nu suntem favoriți. E un meci echilibrat. Va fi o bătaie, un joc greu, ne așteaptă un teren greu. Știu că în Bulgaria se câștigă greu, dar suntem pregătiți de meci. Venim după două victorii și vrem să câștigăm și mâine. Eu zic că, în comparație cu CSKA, avem experiență mai mare în Europa.

Anul trecut, după 5 ani, am jucat în grupe și vrem să repetăm asta, dar cu rezultate mai bune în grupe. Acum trebuie să vorbim doar de meciul de mâine”, a declarat Risto Radunovic, într-o conferință de presă susținută la Sofia, marți seară.

Radunovic mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2025. 

UEFA a organizat deja tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar. Dacă FCSB va elimina CSKA 1948, vicecampioana României se va duela cu cea din Danemarca, FC Nordsjaelland.

Lasă un comentariu