Războiul între ultraseriile FCSB și CSA se întețește! Liderul Peluzei Sud contestă supremația Peluzei Nord și recordul de audiență de pe stadionul Steaua: „Au fost scaune goale! Noi, cu Dinamo, în Liga 2, am avut goale doar scările”

FCSB – CFR Cluj, 1-0, meciul din etapa a patra a Superligii, a avut cel mai mare număr de spectatori pe arena din Ghencea. 28.519 de spectatori au fost la partidă, potrivit organizatorilor.

Liderul Peluzei Sud contestă supremația Peluzei Nord și recordul de audiență de pe stadionul Steaua: „Au fost scaune goale! Noi, cu Dinamo, în Liga 2, am avut goale doar scările”

Dar, Dorin Taban, liderul Peluzei Sud Steaua, a declarat că cei de la FCSB n-au vândut toate biletele ce erau disponibile pentru duelul cu CFR Cluj.

La partida CSA Steaua – Dinamo, din Liga 2, au asistat 21.500 de spectatori, derby-ul fiind tot pe stadionul din Ghencea.

„Trebuie să existe respect între rivale, mă refer la tot ce înseamnă stadionul Steaua. Cum nici Dinamo, nici Rapidul, n-ar fi cerut niciodată Stelei să închirieze stadionul, din punctul meu de vedere așa trebuie să procedeze și cei de la FCSB. Steaua e cel mai mare club din Europa de Est, cel mai mare brand sportiv al României, ocolim deja Steaua și o numim CSA. Nu mi se pare corect! Hai să lăsăm fotbalul, să zicem că e mai aparte, dar din respect pentru ceilalți sportivi ai clubului, poartă pe piept emblema Stelei, unde scrie clar de la ce club sunt.

FC FCSB e o societate privată, nu are nimeni nimic cu dânșii, conjunctura probabil a făcut să devină rivalitatea asta, poate mai mult de atât. Noi, la meciul cu Dinamo, am avut sold-out, nu pot să spun că m-a durut. Am imagini, se vede că mai erau locuri libere, pe colțuri la Tribuna 2, la Peluza Sud erau locuri libere. Noi am avut sold-out, arhiplin, nici nu se văd scările la meciul cu Dinamo, din Liga a 2-a. În afară de scări, care, din motive de securitate, au fost lăsate libere.

Și noi am fost sold-out la bilete, și nu au fost 21.000, și atunci ne-am apropiat de 26.000. Imaginile sunt concludente, se vede foarte clar. Nu vedeți un scaun liber, și scările sunt ocupate. Când un club are palmaresul, are stadionul, are numele, are brandul, are tot, nu poți să spui că altă entitate e acea echipă.

Nu vreau să intru în polemică (n.red. – cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord). Celelalte ultraserii din țară știu foarte bine, respectul ultraseriilor se dovedește prin felul cum sunt primiți oaspeții. Pe noi nu ne ajută nimeni, mergem peste tot, o să vedeți și mâine la Târgoviște, am toate biletele, 800 au fost luate și am luat încă 300 la Tribuna a 2-a, lângă sectorul nostru”, a declarat Dorin Taban, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu