Răzvan Burleanu, declarații greu de imaginat despre conducerea FCSB

FCSB este la un pas de titlu, iar Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a ținut un discurs laudativ la adresa celor de pe banca tehnică a liderului din campionat.

Răzvan Burleanu a exprimat aprecierea sa față de antrenorul Elias Charalambous și echipa sa pentru nivelul lor de profesionalism. Cu toate acestea, el nu a omis să menționeze contribuția lui Valeriu Argăseală, președintele clubului, în cadrul echipei.

„Ar trebui să evidențiem aportul lui Mihai Stoica, profesionalismul staff-ului tehnic condus de Charalambous. Un antrenor extrem de determinat și de pasionat, pe care, chiar pot să vă împărtășesc, că l-am întâlnit de foarte multe ori la meciurile naționalelor de juniori. Ceea ce nu prea este specific unui antrenor de club din Liga 1.

Și toate acestea sub o conducere, aș putea spune, aproape perfectă a președintelui Valeriu Argăseală. Iar toți, împreună, au pregătit practic această scenă. Și jucătorii au putut să strălucească.

(n.r. – Întrebat dacă l-a uitat pe Pintilii) Mihai este iar un membru al acestui staff tehnic, un tip foarte ambițios, profesionist, cu care chiar am o relație foarte apropiată și pe care l-am apreciat enorm în cariera lui de jucător, mai ales că ne-am bucurat de prestațiile lui la nivelul echipei naționale. Sunt sigur că și el va deveni un antrenor foarte bun”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Declarațiile lui Răzvan Burleanu pot părea surprinzătoare având în vedere conflictul deschis dintre el și patronul FCSB, Gigi Becali.

Gigi Becali a lansat un atac vehement la adresa FRF, exprimându-și nemulțumirea față de forul fotbalistic național. Cu o lună în urmă, el a criticat dur Federația Română de Fotbal, acuzând-o că încalcă legislația prin impunerea regulii U21.

„Am o problemă cu lucrurile care nu sunt constituționale, care nu sunt legale. Dacă eu îl am pe Radaslavescu și se accidentează, eu nu mai am altul. Dar spun «Păi, stai că ai un fundaș!». Păi, stai puțin! Trebuie să am patru atacanți sub 21 de ani? Asta e o mare tâmpenie!

Păi, ce fac? Știi ce făceam eu? Voiam să bag alt jucător. Un atacant. Dar mi-au zis ei «Ce facem? Pierdem cu 3-0!». Cum să pierd cu 3-0, mă? Buna mea credință s-a văzut. Eu am băgat un jucător U21. Dar dacă tu ai ceva la cap și nu respecți legea… Ai nebunie!

Eu am băgat un jucător sub 21 de ani, după care am mai băgat unul. Ce să fac? Să pierd meciul că vrei tu? E chestie de bani. Eu vreau să câștig bani. Nu există așa ceva în lume! E prea mare dictatura. Adică «Bă, te oblig! Faci ce zic eu!». Nu faci ce vrei tu! Faci ce spune Becali. Că de aia e FCSB. Nu faci ce zici tu. Bine, dar poate să fie și «Faci Ce Spune Burleanu». Dar e «Faci Ce Spune Becali». El nu are FCSB în proprietate”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de luni.

Lasă un comentariu