Răzvan Lucescu o numește Steaua pe FCSB: ,,Steaua reprezintă România, este campioana.”

PAOK Salonic și FCSB ar putea fi adversare în tururile preliminare din UEFA Champions League.

Campioana din Grecia ar putea întâlni FCSB în turul doi preliminar al Champions League, acest lucru fiind posibil dacă FCSB va trece de primul tur, unde echipa pregătită de Elias Charalambous este cap de serie.

Răzvan Lucescu a comentat despre această posibilitate și a abordat și disputa internă dintre FCSB și CSA Steaua, oferind un răspuns interesant.

„Orice adversar va fi tras la sorți ne poate pune probleme, atât timp cât nu e tratat cu maximum de seriozitate și respect. Nu mă tem de absolut nici o echipă în Europa, eu trebuie să fiu atent și echilibrat.

Indiferent de adversar, fie Steaua sau altul, noi trebuie să fim foarte pregătiți, să jucăm la fel cum am făcut-o până acum. Doar așa putem obține rezultate. Steaua reprezintă România, este campioana. Obiectivul nostru este reprezentat de grupele acestei competiții, trebuie să o luăm pas cu pas. Meciul următor este cel mai important.

Am 55 ani, am plecat acum 12 ani din fotbalul românesc, pentru mine, FCSB este Steaua. Așa văd eu lucrurile”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro

Lasă un comentariu