Răzvan Raț, sfat pentru Gigi Becali: ”Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”

După ce l-a transferat pe David Kiki de la Farul, Gigi Becali l-a adus la FCSB și pe Daniel Popa, atacantul celor de la U Cluj.

Patronul de la FCSB anunțase inițial că vrea să îl transfere și pe Alex Chipciu, dar va fi nevoit să bage din nou mâna în buzunar dacă dorește să îl aducă pe experimentatul fotbalist.

Răzvan Raț, sfat pentru Gigi Becali: „Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”

Cu toate acestea, Gigi Becali vrea să întărească echipa pentru următorul sezon, când FCSB va evolua și în cupele europene. Finanțatorul roș-albaștrilor plănuiește să facă cel puțin șase transferuri în următoarea perioadă de mercato. Totuși, Răzvan Raț l-a sfătuit pe Becali să „nu se îmbete cu apă rece”, deoarece nivelul din Superliga României este mult mai scăzut față de cel al echipelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Champions League și există o mare posibilitate să sfârșească dezamăgit.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece sau să visăm cai verzi pe pereți că nu e cazul. Să câștigi campionatul în România nu este neapărat o performanță. Au fost echipe care ne-au dat cu terenul în cap în calificări pentru cupe europene”, a spus Răzvan Raț

Lasă un comentariu