Reacția lui Gigi Becali, după ce a văzut ce au făcut suporterii Stelei

Suporterii Stelei au afișat un banner reprobabil după aflarea veștii că FCSB va intra în Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj, care se dispută duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

În fața stadionului Steaua, a apărut un banner cu un mesaj amenințător: ”Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă / Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”.

Gigi Becali: ”Nu mă interesează”

Gigi Becali nu e impresionat de amenințările ultrașilor din Ghencea și e sigur că Jandarmeria va împiedica eventuale incidente.

Ce-a făcut Jandarmeria? I-a pozat, i-a identificat. Pentru ce să mai facă un conflict în plus? Pe mine nu mă interesează astea, mă interesează ce depinde de mine, să fac un contract, să plătesc.

Cum să nu plătesc, dacă am plătit? Eu am dat deja bilet la ordin, asigurare de un milion de euro. Banii sunt la ei în cont, bilet la ordin avalizat de 750.000 și poliță de 250.000 de euro.

Mie șeful Jandarmeriei mi-a spus ‘Sunteți om liber, dacă vreți să veniți la meci eu vă asigur că nu veți avea niciun fel de problemă și noi vom respecta liniștea și ordinea’”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali nu merge la meci

Deși meciul va consemna revenirea FCSB-ului în Ghencea după mai bine de opt ani, Gigi Becali nu va fi prezent

Eu nu mă duc la meci. Pentru ce să mă duc? Să incit? Eu vreau liniște, îmi văd de treaba mea”, a anunțat Gigi Becali.

Lasă un comentariu