Reacția lui Gigi Becali, după eliminarea României de la EURO 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a reacționat după eliminarea României de la EURO 2024, scor 0-3 cu Olanda.

După ce România a fost învinsă de Olanda în optimile de finală de la EURO, Gigi Becali a declarat că scorul final ar fi putut fi unul neverosimil și a făcut o comparație inedită între cele două naționale.

Semnele erau să ne calificăm, toate au fost în favoarea noastră. Cu un gol în fața Slovaciei, am trecut de pe ultimul loc pe primul. Nu m-am gândit că putem bate Olanda, o puteam face doar ajutați de Dumnezeu.

Dacă El ne lasă la plutire, ne spulberă. Nu poți să te pui cu El. E diferență de la cer la pământ. Se bate o Dacie cu Rolls Royce. Olanda are jucători de 200 milioane, noi valorăm 50 toți. La un moment dat, trebuia să fie 17-0, mă gândeam că marcăm norocos, apoi mergem în prelungiri și la 11 metri.

Fără noroc, nu te poți bate cu ăștia. Suflet am avut, nu am mai avut suflu. Se termină și benzina la un moment dat. Cu Ucraina și Belgia, au alergat mult, au dat totul. A stors Edi tot ce a putut din ei.

A făcut o minune Iordănescu, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai și greșesc. Niciodată Marin nu poate fi în fața lui Șut. Nu am putut avea posesie, strategia noastră a fost pe contraatac. Nu poți juca fotbal cu ăștia, nici cu Ucraina nu am avut mingea, sunt de cinci ori mai valoroși decât noi și ei.

E ca atunci când joacă FCSB cu o echipă slabă, mingea e doar la noi. Au niște puteri animalice, puteai să faci miliarde de schimbări, nu aveai ce să le faci. Te spulberau oricum. 3-0 este un scor mic, putea fi 7,8-0, am scăpat bine. A zis bine Edi, nu te poți bate cu istoria.

A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am realizat și gata”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

 

Lasă un comentariu