Reacția lui Marius Lăcătuș când a auzit că FCSB va juca din nou în Ghencea: „Eu le-aș interzice”

FCSB a disputat în Ghencea două partide din acest sezon, cu CFR Cluj (1-0) și FC Nordsjaelland (0-0), iar lista se pare că va continua.

Gigi Becali a anunțat că FCSB va închiria Stadionul Steaua și pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta din Liga 1, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45.

Reacția lui Marius Lăcătuș când a auzit că FCSB va juca din nou în Ghencea

Marius Lăcătuș, legenda Stelei și un susținător al CSA Steaua, spune că nu are nicio problemă cu decizia oficialilor clubului din Liga 2 de pune la dispoziția arena din Ghencea celor de la FCSB. Totuși, transmite că ar fi procedat complet invers dacă ar fi avut putere de decizie.

O obișnuință nu e. Obișnuință e când joci în fiecare etapă programată acasă în Ghencea. Faptul că joci o dată la 3-4 meciuri nu știu cât de obișnuit e. Asta e. Pe mine nu mă deranjează. Dacă așa s-a hotărât… eu am zis și înainte. Dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? 

Da, dacă aș putea, le-aș interzice. Dacă eram eu ministrul Apărării, poate o făceam. Dacă nu primeam ordin de la primul-ministru! Eu nu cred că aș fi acceptat (n.r – ordinul premierului). Da, îmi dădeam demisia. Ce mare lucru?!”, a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

Gigi Becali: „Cu Craiova o să fie plin stadionul”

La ultima sa intervenție, Becali a anunțat că FCSB va reveni în Ghencea pentru următorul meci de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

„Cu Craiova în Ghencea vreau să jucăm. Așa o să fie! Cu Craiova o să fie plin stadionul, e greu să ne învingă cineva în România. Greu! Pot scoate un meci egal, dar ca să ne învingă, nu. Suntem prea puternici”, a spus Gigi Becali.

Vicecampioana este singura echipă cu punctaj maxim din Superligă și, chiar dacă are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat, este pe primul loc, la un punct distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova,

Lasă un comentariu