Reacția lui Marius Lăcătuș după mesajul postat de FCSB

Pe 7 mai s-au împlinit 38 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins-o pe Barcelona în finala de la Sevilla, scor 0-0 (2-0 d.l.d.).

Cu această ocazie, FCSB, echipa care revendică moștenirea câștigătoarei din 1986 și care este implicată într-o dispută juridică cu CSA Steaua, a transmis un mesaj pentru a celebra performanța istorică a echipei lui Emerich Ienei.

Marius Lăcătuș, unul dintre jucătorii care au contribuit la victorie alături de Gabi Balint, a reacționat la mesajul postat de noua campioană a României.

Fiecare este liber să facă ce vrea. Normal că noi, cei care am jucat la Sevilla, citim mesajele care ne plac mai mult, a celor care sunt din club (n.r. de la Steaua). Asta nu înseamnă că nu ne uităm și peste celelalte mesaje, indiferent de cine sunt postate”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit sportpesurse.ro.

În conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, Marius Lăcătuș s-a poziționat de partea Clubului Sportiv al Armatei, iar interesant este faptul că legendarul fotbalist nu apare în fotografia postată de clubul patronat de Gigi Becali.

Clubul Sportiv al Armatei a avut câștig de cauză în procesul pentru palmares în fața echipei lui Gigi Becali, FCSB. Astfel, trupa din Ghencea își asumă acum toate performanțele reușite din 1947 până în 1998. Adică și Cupa Campionilor Europeni!

Mesajul postat de FCSB pe rețelele sociale

Marți, 7 mai, se împlinesc 38 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București.

Pentru această uriașă performanță, clubul nostru le aduce un omagiu și le mulțumește acelor mari fotbaliști pentru contribuția extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Lasă un comentariu