Reacția lui Marius Șumudică după ce s-a înțeles cu o echipă din Liga 1

Marius Șumudică (52 de ani) a fost liber de contract încă de la finalul sezonului trecut.

Tehnicianul român se află în discuții cu FCU Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, care a rămas fără antrenor principal în urma despărții de Nicolae Dică.

Reacția lui Marius Șumudică după ce s-a înțeles cu o echipă din Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea sa în primul eșalon al României și a remarcat faptul că finanțatorul oltenilor i-a oferit toate condițiile pentru a o prelua pe FCU Craiova.

De asemenea, antrenorul a precizat că a negociat cu Adrian Mititelu pentru două-trei săptămâni și că e o provocare mare că s-a înțeles cu FCU Craiova, care în clipa actuală se situează pe locul 13.

„Îmi doresc să rămân acasă, acum. E un club care mi-a oferit toate condițiile. Am vorbit cu Adiță, patronul. Mi-a oferit toate condițiile de care am avut nevoie. Mai mult, o să vorbesc pe teren.

Suntem în discuții de două-trei săptămâni. E o provocare mare. Mi-am dorit un club care să-mi ofere toate condițiile. Lucrez cu staff-ul meu”, a spus Marius Șumudică pentru Pro TV & Sport.ro.

Șumudică revine în Liga 1!

Fostul tehnician de la Al Raed (Arabia Saudită) a anunțat în urmă cu o săptămână că renunță la postul de analist TV la Digisport. Șumi a invocat și motivul potrivit căruita și-ar face mulți dușmani dintre oamenii cu care e prieten în fotbalul românesc întrucât spune exact ce gândește.

Dorit de mai multe echipe din Liga 1, Șumudică e foarte aproape să semneze cu FCU Craiova, formație care a pierdut sâmbătă, scor 3-5, pe propriul teren, cu Rapid, la finele unui meci extrem de spectaculos. 

Cum Adrian Mititelu a mizat pe banca echipei pe Dan Vasilică după demiterea lui Nicolae Dică, omul de afaceri a decis să numească un antrenor cu nume pe banca oltenilor. 

Marius Șumudică a fost ultima dată în Superliga antrenor la CFR Cluj. Cu Astra Giurgiu a luat titlul în 2016, când a reușit să asambleze o echipă de top, formată din jucători cu foarte mare experiență. 

Lasă un comentariu