Reacția lui Mihai Pintilii după succesul din Supercupa României „Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă” 

Campioana României a început în forță noul sezon, câștigând primul meci oficial al sezonului.

FCSB a câștigat Supercupa României, învingând Corvinul Hunedoara cu scorul de 3-0, joi seara, pe Stadionul Steaua din București.

Campioana en titre, FCSB, a obținut primul trofeu al sezonului datorită golurilor înscrise de David Miculescu (21), Marius Ștefănescu (52) și Luis Phelipe (80). Echipa din București și-a adăugat în palmares al șaselea trofeu al Supercupei, după cele din 1994, 1995, 1998, 2001, 2006 și 2013.


Mihai Pontili a declarat că este foarte bucuros pentru câștigarea unui nou trofeu și a menționat că la pauză a avut loc o discuție importantă în vestiar.

„Victoria e meritată, am făcut un meci foarte bun. Mă bucur pentru băieţi, că au mai pus în palmaresul fiecăruia acest trofeu şi de acum începe greul. La pauză a fost o discuţie în vestiar, când le spuneam că trebuie să joace simplu. Când avem mingea, nu avem probleme. Am fost cam relaxaţi în prima repriză. Când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă, că fotbalul e uşor… Nu, Corvinul e o echipă bună, le urez succes, dar cred că am câştigat meritat.

Ştefănescu… Îi ştiam valoare, mă bucur că Malcom a intrat foarte bine, Baba a făcut un meci foarte bun, toţi cei care au intrat, la echipa asta faci diferenţa. La Ştefănescu nu aveam ce surpriză să avem, e un jucător valoros de echipă mulţumim şi îi mulţumim, trebuie să ajute echipa. Acum ne bucurăm de seara asta, mâine avem refacere, enjoy. 2-0, 1-0, contează victoria”, a declarat Mihai Pintilii.

Lasă un comentariu