Reacția lui Neluțu Varga după acuzațiile făcute de Gigi Becali: „Dânsul e specializat în valize”

FCSB a pierdut primul meci din acest sezon al Superligii României, fiind învinsă de UTA Arad, scor 2-1.

Nemulțumit de penalty-ul dictat în favoarea celor de la UTA Arad, după un presupus henț al lui Pantea, în prima repriză, Gigi Becali consideră că este vorba despre un complot al fraților Kovacs, Istvan și Szabolcs, împotriva celor de la FCSB.

Neluțu Varga, reacție vehementă împotriva patronului de la FCSB

Omul de afaceri susține că Istvan Kovacs, arbitrul mai cunoscut din familie, care nu a fost implicat în partida de la Arad, locuiește într-un apartament din Cluj-Napoca cumpărat chiar de la firma lui Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, una dintre rivalele lui FCSB în lupta pentru titlu. 

Finanțatorul de la CFR Cluj nu a rămas dator și a răspuns acuzelor aduse de Gigi Becali, declarând că ia în calcul să-l dea în judecată. 

„A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la Tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viață, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?!

Tot ce spune domnul Becali sunt numai prostii, lucruri care nu au legătură cu realitatea, un fel de teorie a conspirației, cum se întâmplă mai mereu la FCSB când pierd câte un meci.

Atât vreau să îi mai transmit public domnului Becali: Să se oprească! Nu există nici măcar 0,001 la sută adevăr în ceea ce spune domnul Becali.

Noi vrem să ne vedem în continuare de CFR Cluj, nu ne interesează de alte grupări, dorim să construim ceva serios aici, sau să reconstruim dacă vreți…

Personal, mi-am propus să vorbesc mai puțin. Am dat această replică pentru că sunt niște acuzații în spațiul public pe care ni le aduce domnul Becali și nu pot fi tratate cu superficialitate. Credeți-mă că în condiții normale, nici nu le-aș fi băgat în seamă”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu