Reacția lui Răducioiu după CFR – FCSB 0-1 „Ciudat, într-adevăr!”

CFR Cluj, care a reuşit victorii în deplasare în primele sale partide din 2023, a pierdut ultimele două meciuri jucate acasă, cu FC Hermannstadt (2022) şi FCSB. CFR Cluj a câştigat meciul tur cu FCSB (1-0), dar duminică nu a reușit să facă un joc consistent.

Întrebat la Prima Sport ce părere are că FCSB nu a făcut schimbări la pauză, Florin Răducioiu a răspuns sec, apoi a analizat meciul.

„Ciudat, într-adevâr, că n-am avut schimbare. Fotbalul îți mai ia, dar și îți dă. FCSB a meritat mult mai mult victoria, a creat mai mult, o echipă care și-a dorit cu orice preț această victorie. 

Să joci împotriva lui CFR, la Cluj, e greu. Mi-a plăcut că totuși am văzut ocazii de gol”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

  • FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

CFR – FCSB 0-1

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi. ANTRENOR: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea (Haruţ 84), Tamm, Radunovic – Edjouma, Şut, Olaru – Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Lasă un comentariu