Reacția șocantă a mijlocașului Volodymyr Brazhko din echipa Ucrainei după meciul cu România

Volodymyr Brazhko a oferit o declarație surprinzătoare după ce echipa sa a pierdut în fața României, în data de 17 iunie, la EURO 2024. El consideră că jocul tricolorilor nu a fost atât de special cum afirmă mai mulți europeni.

„Desigur, nu este ușor să ieși pe teren la scorul de 0:3. Dar am vrut să ajut echipa, să dau totul pe teren. Cu toate acestea nu am reușit să înscriem. Vreau să le cer scuze fanilor pentru acest rezultat. Este greșeala noastră și trebuie să corectăm singuri. Mulțumesc pentru susținere. Ei [echipa României] nu au arătat nimic deosebit. Nouă ne-a lipsit concentrarea, iar acest lucru a decis soarta meciului.

[Rebrov -antrenorul] a spus să jucăm mai agresiv cu mingea, să schimbăm schema …Dar când am ratat mingea, s-a pierdut ritmul jocului, a lipsit ceva. A fost nevoie de reconstrucție, dar scorul era deja 0:3.

Toată lumea face greșeli, nu pot spune cine este de vină și cine nu. Principalul lucru este să analizați erorile, deoarece costul lor este foarte mare. Dar mai sunt două meciuri, situația încă poate fi îmbunătățită. Nu mai sunt cuvinte după un astfel de meci.

Vom încerca să uităm cât mai repede acest joc, să-l analizăm și să ne pregătim pentru Slovacia. Nu este timp să ne gândim la acest meci, trebuie să uităm de el cât mai curând posibil și să îl analizăm. Dar scorul rămâne pentru totdeauna”, a spus Brazhko într-un interviu pentru Suspilna Sport .

Lasă un comentariu