Reacția spumoasă a lui Bănel Nicoliță, după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea

Bănel Nicoliță, fost jucător la FCSB în perioada ianuarie 2005 – august 2011, a vorbit despre revenirea grupării roș-albastre în Ghencea și a remarcat faptul că se va duce la meciul împotriva lui CFR Cluj alături de copiii săi și le va spune că acolo a înscris un gol împotriva lui Galatasaray și a calificat-o pe FCSB în grupele Ligii.

  • În sezonul 2008/09, Bănel Nicoliță a înscris golul victoriei cu Galatasaray (1-0 în Ghencea, 2-2 în deplasare) și a reușit să o ajute pe FCSB să se califice pentru a treia oară consecutiv, atunci, în grupele UEFA Champions League

„Mă bucur că în final s-a făcut dreptate, meritam să jucăm în Ghencea. Vă dați seama ce bucurie imensă va fi pentru suporterii steliști adevărați care vor fi la meciul cu CFR. Suntem nerăbdători să ajungem acolo și să susținem echipa așa cum  am făcut mereu.

Eu, ca jucător, cât am jucat pentru Steaua(n.r. FCSB), mi-am dat viața și sunt sigur că suporterii fac asta până în momentul de față. Abia așteptăm să jucăm cu 30.000 de oameni în spate. Acolo e casa noastră și e clar că merităm să jucăm acolo. E făcut din bani publici. 

Merg la meci, îmi iau fetele și o să le spun că pe acest teren tatăl lor i-a dat gol lui Galatasaray și a calificat echipa în Champions League. Acolo am trăit cele mai frumoase bucurii, acolo e acasă, acolo am jucat. Mi-am dorit și mereu am sperat că într-o zi vom reveni la noi acasă”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Nebunie! Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj în doar o oră de la anunț

Marți, 1 august, s-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj, iar managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a anunțat pe rețelele social media câte s-au vândut în doar o oră de la anunțul oficial.

Astfel, MM a scris pe Facebook că au fost achiziționate online peste 6000 de bilete în doar o oră! Stadionul „Steaua” din Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar fanii FCSB ar putea ocupa toată arena la meciul cu CFR.

Lasă un comentariu