,,Regele,, aduce gratis un nou jucător, după venirea lui Radaslavescu

Farul se întărește înaintea reluării SuperLigii.

Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu Gică Hagi pentru revenirea lui Eduard Radaslavescu la Farul. Mijlocașul nu va costa niciun ban, iar FCSB va păstra 50% din drepturile federative ale jucătorului.

După Eduard Radaslavescu, și Victor Dican va ajunge gratis la Farul
Victor Dican, căpitanul echipei FC Botoșani, va ajunge și el la Farul gratuit, dacă nu apare ceva neprevăzut. Valeriu Iftime a anunțat că mutarea este foarte aproape de a fi încheiată și că, în schimbul lui Victor Dican, va primi unul sau doi jucători.

Se lucrează la perfectarea acestui transfer. El mai are un an de contract la noi, dar aș vrea să-i dau drumul. Dican își dorește mult lucrul acesta.

Îl vor cei de la Farul și acum vorbim despre un transfer rezonabil pentru ambele părți. Sper ca astăzi sau mâine să se încheie totul.

În principiu, Dican va fi la Farul din sezonul viitor. Discutăm despre anumiți jucători la schimb, nu știu dacă va fi vorba și despre bani. Cu siguranță, vom avea și noi beneficii după acest transfer. Un jucător sau doi la schimb, da”, a declarat Valeriu Iftime, citat de sportpesurse.

Farul, primul meci cu Unirea Slobozia în noul sezon

În prima etapă a sezonului 2024 – 2025 al SuperLigii, Farul joacă împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia.

Meciul se joacă pe 12 iulie, de la ora 18:30, în direct la Digi Sport 1.

Lasă un comentariu