Reghecampf, mesaj special înainte de revenirea în Ghencea: “Se poate întoarce oricând la FCSB”

Gigi Mustață a avut un mesaj special pentru Reghecampf înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova din Ghencea.

Sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45 FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova acasă. Înaintea duelului din Ghencea, Gigi Mustață a oferit un mesaj special pentru Reghecampf. Șeful Peluzei Nord îl așteaptă pe antrenor înapoi la echipa lui Gigi Becali.

Mesaj special pentru Reghecampf înainte de revenirea în Ghencea

La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Mustață a vorbit despre meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Șeful galeriei roș-albastre a avut un mesaj special pentru Reghecampf, pe care îl așteaptă oricând să revină la formația unde a avut cele mai bune rezultate din cariera de antrenor.

“Toți suporterii Stelei îl iubesc pe Reghe. A fost antrenorul nostru, prietenul nostru și este și președintele de onoare al asociației Salvați Steaua. Reghe este iubit de noi, a luat campionate la noi și este stelistul nostru.Face parte din fostele glorii. 

Nu am mai vorbit cu el de câteva luni. De când a ajuns la Craiova nu am vorbit. Îl așteptăm cu mare drag să revină la noi. Pentru noi ar conta foarte mult. În viață e posibil orice. Se poate întoarce anul viitor, peste doi ani, se poate întoarce oricând. E bine primit.”, a declarat Gigi Mustață.

Duelul dintre Mitriță și Băluță: “Să câștige cine e mai bun”

Gigi Mustață a mai discutat și despre duelul dintre Mitriță și Băluță, care va fi apt de joc pentru meciul FCSB – Universitatea Craiova. La FANATIK SUPERLIGA, șeful galeriei roș-albastre a spus că cel mai important lucru este ca fiecare să își facă treaba pe teren, iar cel mai bun să câștige.

“Mie nu îmi e frică de nimeni. O să câștige cine e mai bun oricum, asta e regula jocului. Nu mai contează dacă e Mitriță sau Băluță. Important este ca jucătorii să dovedească pe teren și să își dea viața acolo. Să pună osul la bătaie și să aducă trei puncte. 

Băluță a ales să vină unde a vrut el și a venit cu sufletul la FCSB. Și trebuie să joace fotbal. Nu mai contează acum că joacă împotriva fostei sale echipe. Important e să își facă meseria, indiferent unde joci asta trebuie să faci.”, a mai spus șeful Peluzei Nord

Chiricheș, accidentat înainte meciului FCSB – Universitatea Craiova

Fundașul celor de la FCSB s-a accidentat după meciul cu UTA și va lipsi în următoarea perioadă, chiar și pentru meciurile echipei naționale: “Accidentările lui Chiricheș, este incredibil despre ce vorbim. 136 de meciuri ratate din cauza accidentărilor. 853 de zile a stat accidentat, aproape 2 ani și jumătate în ultimii 11 ani. Graficul este excepțional, aproape că nu găsim zonă care să nu fie afectată.

Au fost meciuri, poate chiar în returul de la Nordsjaelland, care până când a luat galben în minutul 45, a fost aproape impecabil, după care s-a rupt totul. Buzarin. Pentru el nu ar fi bine, firește că niciun jucător nu îți dorește să fie accidentat. FCSB a jucat fără el și o să mai joace fără el.

Echipa națională a jucat fără el și o să mai joace fără el. Dacă nu va juca până în iarnă, se lasă. E rău pentru el, eu înțeleg că suferă, dar în ultimii ani a dat dovadă de fragilități de bibelou. El a avut accidentare grava la juniori când era la Benfica, a avut fractura. A venit înapoi, a urcat în carieră, s-a vândut fundaș fiind cu 10 milioane”, a spus Cristi Coste.

Lasă un comentariu