Remiza cu Slatina ”a umplut paharul”! Daniel Oprița a spus când ar putea pleca de la CSA Steaua

CSA Steaua a remizat, pe teren propriu, cu CSM Slatina, scor 1-1, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a.

În urma acestui rezultat, ”roș-albaștrii” au rămas cu o singură victorie în acest sezon și se clasează pe locul al 13-lea în clasamentul ligii secunde, cu 8 puncte acumulate după primele 7 runde.

Daniel Oprița a vorbit despre plecarea sa de la CSA Steaua

La mai puțin de 24 de ore de la terminarea meciului de pe Stadionul Ghencea, Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, care a fost suspendat pentru această partidă, a vorbit despre evoluțiile arătate de elevii săi pe teren în fața oltenilor. 

”O prestație slabă, cel puțin în prima repriză. După care, în a doua, am mai încercat să jucăm ceva, ne-am creat câteva ocazii. Nu am reușit să revenim, să întoarcem scorul, am reușit doar să egalăm. Dar o prestație slabă a jucătorilor, lipsă de atitudine, lipsă de multe lucruri.

Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua, ce îmi doresc eu de la ei, dar sper să punem lucrurile la punct, să înțeleagă cine e Steaua, o echipă cu suporteri pretențioși, cu nume mare, așa că trebuie să realizeze lucrul acesta cât mai repede”, a spus Daniel Oprița, pentru IamSport. 

De asemenea, tehnicianul bucureștenilor a vorbit și despre plecarea sa de la CSA Steaua (echipă pe care oprița o pregătește din data de 12 iulie 2019). Însă, antrenorul a susținut că este decis să-și ducă contractul până la capăt, adică până la sfârșitul acestui sezon competițional. 

”Am contract până la vară și sunt decis să îl termin. De la vară, voi vedea, se termină contractul, nu știu ce va fi, dar până atunci am contract. Am vrut în vară să plec, am avut o discuție, am spus că merg în continuare.

Eu merg până la capăt. Mai am contract un an și cred că mi se poate permite să am un început mai greu când încerc să formez o echipă nouă practic.

(n.r. de ce ați vrut să plecați în vară?) Am avut o discuție… pentru că exista lucrul acesta cu dreptul de promovare, dar mai am un an de contract și s-a decis că trebuie să continuăm. Am fost de acord, aveam contract până la urmă, trebuia să îl respect, așa că l-am respectat și trebuie să îl respect”, a mai spus Daniel Oprița. 

Lasă un comentariu