Revenire la FCSB. Anunțul lui MM Stoica

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a Superligii României.

În weekend, FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit pe Arena Națională. Cu toate că ardelenii au câștigat cu 1-0, bucuria a fost de partea celor de la FCSB, care au sărbătorit câștigarea primului titlu din noul format al campionatului – play-off, play-out.

Întoarcerea lui Malcom Edjouma la FCSB a fost anunțată de MM Stoica. După ce a fost împrumutat la Bari vara trecută, marocanul va reveni la echipa din București, urmând să primească programul echipei în viitorul apropiat și să se alăture fotbaliștilor pentru startul noului sezon.

”(n.r. – Cu Edjouma aţi luat legătura?) Nu, l-am lăsat să termine campionatul şi îi vom trimite programul echipei. îl vom adăuga pe grupul jucătorilor şi va primi programul, programul de vacanţă şi data reunirii. (n.r. A păstrat cineva legătura cu el?) Dawa (n.r – râde). Nu, omul era acolo, era la altă echipă, ce să-i spun?”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

La Bari, Edjouma a jucat în 22 de meciuri în eșalonul secund al Italiei, reușind să înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă.

FCSB a cucerit titlul în sezonul actual. Cu Darius Olaru și Florinel Coman în formă excelentă, echipa a dominat Superliga României, asigurându-și titlul încă din etapa a 7-a a campionatului.

Lasă un comentariu