Revenire la FCSB: „Va bate toate recordurile!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit detalii despre situația jucătorilor accidentați din lotul campioanei României.

La cantonamentul din Olanda al FCSB nu au participat jucătorii convocați la naționala României pentru EURO 2024, precum și Octavian Popescu și Alexandru Pantea, care au rămas în România pentru a se recupera din cauza problemelor medicale.

Alexandru Pantea revine pe teren mai repede. Octavian Popescu, apt din august
Mihai Stoica a declarat că Octavian Popescu a fost operat pentru o sinuzită și este așteptat să revină pe teren în luna august.

În ceea ce-l privește pe Alexandru Pantea, managerul general al FCSB a anunțat că fundașul dreapta va reveni mai rapid decât era estimat. În februarie, în timpul unui antrenament, internaționalul U21 a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a fost ulterior operat la Ruma. Inițial, perioada de indisponibilitate era estimată la 6 luni.

„Pe Octavian Popescu l-a operat doctorul Bogdan Mocanu. A avut o sinuzită foarte, foarte complicată. El nu putea să respire. Respira pe gură, nu putea să doarmă noaptea. Acum e alt om. În jurul datei de 15 iulie va începe să alerge, în jurul datei de 1 august se va antrena cu echipa, iar după o săptămâna va putea juca.

Pantea cred că va fi gata mai repede. Îmi mai trimite Ovidiu Kurti, cel care lucrează cu el, niște filmulețe. Eu știam de Pantea că va bate toate recordurile. Îi cunosc caracterul. Pantea va intra mai repede cu echipa„, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Octavian Popescu și Alexandru Pantea sunt principalele opțiuni ale FCSB pentru respectarea regulii U21 în noul sezon. În absența lor, alte variante sunt Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu, ambii în vârstă de 19 ani.

Cu toate acestea, Gigi Becali a amenințat că FCSB nu va folosi un jucător U21 în meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, ceea ce ar duce la pierderea trofeului la masa verde. Totuși, omul de afaceri este încrezător că va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Lasă un comentariu