Revine Gigi Becali la stadion să vadă meciul cu Rapid? Când va câștiga FCSB titlul: ”Aduc drone pe stadion”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, în a patra etapă a play-off-ului Superligii României.

La scurt timp după meciul dintre CFR Cluj și FCSB, Gigi Becali a făcut o apariție la TV și a vorbit hotărât despre lupta pentru titlu. Patronul echipei roș-albastre este încrezător că echipa sa va obține victoria în meciul următor cu Rapid și că va cuceri titlul.

În plus, Gigi Becali a pregătit o surpriză pentru suporteri. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că intenționează să aducă drone pe Arena Națională, oferind fanilor o modalitate inedită de a sărbători primul titlu după o lungă așteptare.

”Așa cred că va fi (n.r. FCSB va câștiga titlul în meciul cu Rapid). Eu nu am ambiție în fața Rapidului, eu vreau să luăm titlul cât mai repede. Să vedem, pregătesc o surpriză creștinească, nu mai fac cu artificii. 

Vreau să fac pe Arena Națională din drone o cruce de lumini. Cât timp se joacă meciul să fie o cruce pe cer, Isus Hristos, biruitor. Doar crucea o pun. Putem să punem și FCSB, dar nu știu, vom vedea. 

Crucea va fi pe cer pe tot parcursul meciului cu Rapid. Cred că o să mă duc dacă reușim să facem asta, să avem crucea pe cer, mă duc și eu la meci. Acum nu mai am teamă”, a spus Gigi Becali la televiziunea PrimaSport.

Lasă un comentariu