Rică Răducanu declară lupta la titlu închisă

FCSB este lider autoritar în Liga 1 cu câteva etape înainte de finalul sezonului regulat, iar mulți specialiști văd deja campioană echipa patronată de Gigi Becali.

După primele 23 de etape din sezonul regulat, FCSB avea un avans de 11 puncte față de următoarele două clasate, CFR Cluj și Rapid. Chiar dacă punctele se vor înjumătăți la intrarea în play-off, Rică Răducanu (77 de ani) spune că FCSB poate fi deja considerată campioană.

Rică Răducanu declară închisa lupta la titlu din Liga 1

Legenda din Giulești spune că pentru Rapid ar fi mulțumitoare și clasarea pe podium, chiar dacă formația patronată de Dan Șucu visa la câștigarea campionatului în acest sezon.

„După cum văd, nu prea mai e titlul pentru Rapid, dar sunt bune și primele 3 că se cântă imnul și la locurile 2 și 3. Eu zic că n-are cine să mai… Steaua (n.r – FCSB), ce să mai. Locul 2,3 e foarte bine pentru Rapid”, a spus Rică Răducanu.

În cazul unei victorii contra celor de la Oțelul Galați, sâmbătă seară, Rapid s-ar apropia din nou la opt puncte de FCSB, care are un meci mai puțin.

Până la finalul sezonului regulat, FCSB va mai înfrunta Farul Constanța, Sepsi, U Cluj, FC Botoșani, FC Voluntari, Petrolul și Rapid.

Lasă un comentariu