Risto Radunovic a făcut o alegere. Rămâne la FCSB?! Ce a răspuns când a fost întrebat

Risto Radunovic (31 de ani) și-a decis viitorul după ce FCSB a câștigat titlul în Superliga. Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali.

FCSB este în sărbătoare. Jucătorii lui Elias Charalambous au câștigat titlul după o pauză de 9 ani și Gigi Becali își face acum planurile pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Finanțatorul din Pipera ia în considerare lotul de jucători și se concentrează asupra lui Risto Radunovic. Deși fundașul muntenegrean avea tentația de a se transfera în vara următoare, el a anunțat că rămâne la FCSB. Radunovic a fost transferat în ianuarie 2021 de la Astra Giurgiu și a devenit titular pe postul de fundaș stânga de atunci.

Risto Radunovic, internaționalul muntenegrean și unul dintre liderii vestiarului, s-a remarcat în acest sezon drept unul dintre cei mai constanți jucători din Superliga. Cu toate acestea, viitorul său a fost incert până recent, fiind nemulțumit de salariul său la FCSB – 10.000 de euro pe lună – și exprimând dorința de a pleca în vară. Totuși, titlul câștigat de FCSB l-a făcut să-și reevalueze opțiunile, iar perspectiva de a juca în preliminariile Ligii Campionilor, unde echipa intră în primul tur, a cântărit destul de mult în decizia sa de a rămâne. Radunovic a confirmat că va semna prelungirea contractului, spunând scurt: „Rămân!”

Într-o declarație dată la începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a dezvăluit ultima ofertă pe care i-a făcut-o lui Radunovic pentru a semna prelungirea contractului: „I-am propus prelungirea contractului. El are 10.000 de euro pe lună, să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea… Asta e.”

Lasă un comentariu