Risto Radunovic, pe picior de plecare de la FCSB

În urmă cu aproximativ o lună, după meciul FCSB – Sepsi 2-1, Risto Radunovic (31 de ani) a anunțat că va pleca de la gruparea roș-albastră la finalul sezonului.

Contractul lui Risto Radunovic cu FCSB este valabil până în decembrie 2024, însă fotbalistul a declarat că nu a primit nicio ofertă de prelungire și dorește să se despartă de club în vară. Gigi Becali a început negocierile cu Radunovic pentru prelungirea contractului, oferindu-i un salariu lunar de 20.000 de euro, dar fotbalistul a solicitat și o sumă de bani la semnătură, condiție pe care finanțatorul nu a acceptat-o. Astfel, situația rămâne incertă, iar Becali a indicat că Radunovic nu va continua la FCSB în sezonul următor.

Finanțatorul FCSB-ului i-a oferit lui Risto Radunovic un salariu lunar de 20.000 de euro, aproape dublu față de cât primește în prezent, adică 11.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, apărătorul lateral stânga a solicitat și o sumă de bani la semnătură, condiție pe care Gigi Becali nu a fost dispus să o îndeplinească.

Din acest motiv, situația rămâne incertă. După derby-ul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2, patronul clubului a sugerat că Radunovic nu va mai continua la FCSB și în sezonul următor: ”Radunovic poate pleca, îi expiră contractul”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Cu o lună în urmă, Becali a afirmat: ”Dacă băiatul va primi o ofertă în vară, îl voi lăsa liber, nu îl voi reține”. Radunovic s-a alăturat echipei FCSB în ianuarie 2021, venind de la Astra, într-un transfer evaluat la 400.000 de euro.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Risto Radunovic este de 1,4 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat un gol și a oferit 3 assist-uri în cele 37 de meciuri jucate pentru FCSB.

Lasă un comentariu