Risto Radunovic, Vali Crețu și Ovidiu Popescu își doresc să rămână la FCSB

FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană după meciul cu CFR Cluj (0-1), de pe Arena Națională.

După finalul partidei de pe Arena Națională, trei jucători ai echipei FCSB au adus vești bune pentru suporteri. Risto Radunovic, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu și-au exprimat dorința de a rămâne la club. Radunovic, cu un contract valabil până la finalul anului 2024, a confirmat că negocierile sunt în curs cu Gigi Becali pentru prelungirea acestuia.

„Îmi doresc să continui, da, dar să vedem cât de tare mă doresc și cei din club. Vedem. Orice se poate întâmpla în fotbal. Acum am luat campionatul și nu trebuie să ne oprim aici”, a spus Risto Radunovic, după meciul cu CFR Cluj.

La un interviu acordat pe gazon, Valentin Crețu a fost întrebat dacă a semnat prelungirea contractului cu FCSB, care expiră în iunie. „Voi semna!”, a spus experimentatul fundaș dreapta, care este la echipă din 2019.

Ovidiu Popescu ajunge și el la final de contract cu FCSB în această vară. Cel mai vechi fotbalist din lotul noii campioane spune că este dispus să se așeze la masă pentru negocierile privind prelungirea înțelegerii.

„Pentru mine nu știu deocamdată ce urmează. Îmi expiră contractul. Nu știu deocamdată, vedem, dar important e că sunt sănătos. Da, îmi doresc să rămân la FCSB, e până la urmă cel mai titrat club din România. Ne vom pune la masă și vom discuta să cădem la un numitor comun. Dacă nu, vedem. Până la urmă, sunt fericit că am câștigat titlul și voi vedea pe viitor ce se va întâmpla cu mine”, a spus Ovidiu Popescu.

Lasă un comentariu