Rusia vrea să spargă scuturile anti rachetă Nato, România amenințată de Rusia.

Operațiunea specială dusă de Rusia în Ucraina, riscă să se extindă și în spațiul NATO, cel puțin așa ar dori Rusia.

E un lucru știut că rușii își doresc România, sau măcar să aibe influențe asupra Rusiei.

Scuturile de le deveselu de exemplu sunt o problemă pentru Ruși, în foarte multe rânduri Rusia a acuzat România cât și statele Unite ale Americii că urmăresc un scop cu amplasarea acelor scutiri la frontierele NATO, scutiri ce server drept apărare, doar apărare împotriva Rusiei.

Stăm și ne întrebăm, oare, dacă Rusia nu urmărește nimic, de ce ar dori date jos acele scuturi? Mai ales că sunt doar defensive. Nu ar trebui să își facă griji. De câte ori oare a fost atacată Rusia de NATO?

Dacă vecinul meu își pune lacătul pe poartă, cu ce drept vin eu și-i ordon să își scoată lacătul de pe poartă? Dacă eu nu am intenția să întru la el în curte?

Mi se pare penibil ce vor rușii și cred că ar trebui să își pună pofta în cui, România nu va mai fi sub ei iar. Sunt convins că foarte puțin și-ar dori influența rusă în zonă.

Pe lângă asta să nu uităm că Rusia a învățat de 12 ori spațiul României.

După cum ne transmite autorul Nicolae I. Arnautu în cartea sa „12 invazii ruseşti în România” (1996), teritoriul actual al României a fost invadat de Rusia de 12 ori între secolele 18 şi 20. Oficialii dau asigurări că România nu va fi invadată de forţele terestre şi aeriene ale Rusiei datorită statutului de membru NATO, dar mai ales fiindcă ţara are acum la dispoziţie un sistem avansat de apărare în comparaţie cu secolele anterioare, prin urmare este puţin probabil ca Rusia să încerce să invadeze spaţiul românesc pentru a 13-a oară, şi mai ales, în secolul 21.

Conform ultimelor surse Rusia lucrează la are noi, la rachete noi, care să lupte împotriva NATO. Să nu fie detectabile de scutul NATO

 

Bun, și totuși ce își dorește Puțin? Influență. Refacerea Urss-ului, iar România să fie din nou un satelit. Ceva ce nu se va întâmpla. Mai jos vă las un video legat de acest subiect

 

Lasă un comentariu