S-a ales praful și de cariera fotbalistului de la FCSB cu clauză de 150 de milioane de euro! Meme Stoica îl anunța drept cea mai mare speranță a academiei roș-albastre, dar acum a fost dat afară de Gigi Becali!

Gigi Becali i-a pus o clauză de 150 de milioane de euro lui Adrian Romeo Niță (19 ani), însă mijlocașul nu a primit prea multe minute în cei patru ani petrecuți la FCSB, iar acum a ajuns în eșalonul secund din România.

Adrian Romeo Niță, de la un jucător cu o cotă de 150 de milioane de euro la a juca în Liga a II a României

Patronul grupării roș-albastre s-a înșelat de multe ori în privința unor jucători pe care îi considera cu mare potențial și cu care spera să dea lovitura.

Prin urmare, tineri fotbaliști precum Ianis Stoica, Robert Vâlceanu, Robert Ion sau Adrian Niță au primit clauze cuprinse între 100 și 200 de milioane de euro, însă niciunul dintre ei nu i-a băgat în cont lui Becali nici măcar un milion de euro.

Tânărul mijlocaș s-a numărat și el printre cei nouă jucători care au fost dați afară de la fromația bucureșteană. Tânărul fotbalist nu a stat prea mult pe gânduri și a semnat cu echipa din orașul său natal, CSM Slatina. În prezent, gruparea din Oltenia evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor și se află pe locul 11 campionat.

În 2020, pe când Adrian Romeo Niță avea doar 17 ani, finanțatorul grupării bucureștene i-a pus o clauză în valoare de 150 de milioane de euro cu speranța că acesta o să crească și că o să își scoată banii de pe el. Entuziasmul lui Becali și speranța de a-l vinde pe bani grei pe Niță a pornit de la optimismul lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

„Pe Niță îl văd că pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el”, au fost spusele lui Mihai Stoica în 2020.,,

Mijlocașul în vârstă de 19 ani s-a numărat și el printre cei nouă jucători care au fost dați afară de la fromația bucureșteană. Tânărul fotbalist nu a stat prea mult pe gânduri și a semnat cu echipa din orașul său natal, CSM Slatina. În prezent, gruparea din Oltenia evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor și se află pe locul 11 campionat.

„Adrian Romeo Niţă, noul jucător al echipei CSM Slatina. Echipa noastră l-a transferat pe tânărul mijlocaş, în vârstă de 19 ani, Adrian Romeo Niţă, jucător care în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru Unirea Constanţa.

 Este născut în Slatina, pe 8 martie, anul 2003, fiind format la Liceul cu Program Sportiv, de către profesorul Ion Pîrvulescu. Talentatul mijlocaş a ajuns, la vârsta de 15 ani, la FCSB, iar la 17 ani a debutat în Liga I, în tricoul formaţiei bucureştene.

Are, de asemenea, convocări la echipele naţionale de juniori, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru FC Turris Turnu Măgurele. Bine ai venit acasă, Adrian Niţă!”, a fost comunicatul celor de la Slatina.

Tânărul a fost împrumutat la Unirea Constanța de la FCSB și a bifat 13 apariții. Fotbalistul a jucat doar 9 meciuri pentru echipa care evoluează pe Arena Națională.

75.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Niță.

Lasă un comentariu