S-a convins deja în privința lui Chiricheș: „FCSB va pierde multe meciuri din cauza lui”

Vlad Chiricheș a jucat al doilea meci la FCSB după revenirea în România, însă prestațiile sale nu au impresionat pe toată lumea.

Căpitanul naționalei României a fost introdus la pauza duelului cu CSKA 1948 Sofia (3-2), iar FCSB a încasat două goluri cu el în teren. Dumitru Dragomir consideră că stilul riscant al lui Vlad Chiricheș va aduce mari probleme în jocul vicecampioanei.

Dumitru Dragomir: „FCSB va pierde multe meciuri din cauza lui Chiricheș”

De asemenea, fostul președinte al LPF contestă schimbările făcute de FCSB pe parcursul meciului de pe Arcul de Triumf și spune că echipa nu arată bine, în ciuda celor cinci victorii consecutive din actuala stagiune.

„FCSB nu a jucat nimic. Câștigă numai datorită jucătorilor talentați, dar ca echipă nu arată deloc bine. Spații mari între compartimente, încearcă fiecare să își expună talentul. Ar trebui să arate ca o echipă. Schimbările făcute… acum spun și eu cu toată tăria că sunt greșite, mai ales când schimbi în primele 50 de minute pe jucătorii cei mai buni.

Gigi e antrenorul principal și degeaba spune el că n-a avut emoții. A avut toată țara emoții când a văzut 2-1. La fotbal e posibil orice, numai că are jucători talentați. Din experimența mea de viață, veți vedea că multe meciuri va pierde Steaua (n.r – FCSB) din cauza lui Chiricheș.

El e jucător cu personalitate mare și încearcă numai pase filtrante, încearcă să iasă cu mingea la picior, iar dacă are un vârf de atac șmecher, care face presing bine, din 5-6 mingi, una o recuperează. Steaua (n.r – FCSB) are jucători buni, dar ca echipă nu arată bine”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Adversarele echipelor românești în turul 3 preliminar din Conference League

  • FCSB – Nordsjaelland (Danemarca)
  • Farul Constanța – Flora Tallinn (Estonia)
  • Sepsi OSK – Aktobe (Kazahstan)

Lasă un comentariu