S-a dus la Denis Alibec în Qatar și l-a sfătuit să rămână la Muaither cel puțin pentru încă un sezon.

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, este convins că echipa sa va câștiga titlul de campioană în SuperLiga.

În acest context, Gigi Becali și-a exprimat dorința de a aduce mai mulți jucători de valoare în vară pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar printre aceștia se numără Denis Alibec (33 de ani), atacantul echipei Muaither din Qatar.

Cu toate acestea, un fost fotbalist român care și-a desfășurat cariera în Qatar timp de mai multe sezoane l-a sfătuit pe Alibec să rămână la Muaither cel puțin pentru încă un sezon.

Valentin Lazăr (34 de ani), fost jucător la mai multe echipe din Qatar (Al-Sailiya, Al-Kharaitiyat și Al-Shahania), a dezvăluit că în cadrul unei discuții din Qatar, i-a sugerat lui Denis Alibec să rămână la Muaither până la sfârșitul următorului sezon.

De asemenea, fostul fotbalist al lui Dinamo a subliniat că Muaither are șanse mari să dispute un baraj pentru menținerea în prima ligă din Qatar împotriva unei echipe din liga a doua. Cu toate acestea, în opinia sa, echipa lui Denis Alibec nu ar trebui să întâmpine dificultăți în această confruntare și ar trebui să rămână în prima ligă.

”Eu l-am sfătuit să stea măcar un an (n.r. în Qatar), are 33 de ani. Depinde ce se întâmplă cu echipa lui, pentru că acum a câștigat Qatar Club săptămâna trecută. Ei au pierdut și probabil, 80-90% o să dea baraj cu liga a doua.

Nu cred că o să aibă probleme, pentru că în ultimii 7-8 ani doar o echipă de liga a doua a câștigat barajul. Se schimbă liniile des acolo, din an în an se schimbă jucătorii. Acum sunt 6 jucători străini, nu mai sunt 4”, a spus Vali Lazăr, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Muaither SC, echipă cu care Denis Alibec a semnat la începutul acestui sezon, este pe poziția a 11-a, penultima, în prima ligă din Qatar, loc care, la finalul campaniei, duce la barajul de menținere / retrogradare.

Muaither are doar 14 puncte acumulate în 19 runde, iar Qatar SC, formația de pe ultimul loc care asigură menținerea, are cinci puncte în plus.

Lasă un comentariu