S-a păcălit Gigi Becali? Ciprian Marica nu crede în transferurile făcute de Gigi Becali

David Kiki (30 de ani) este primul jucător transferat de FCSB după câștigarea campionatului.

Înțelegerea fundașului stânga cu Farul Constanța expira la sfârșitul lunii iunie, așa că Gigi Becali a profitat de ocazie pentru a-l transfera gratuit.

Ciprian Marica, oficialul Farului Constanța, a declarat că nu crede că Kiki poate face față la o echipă cu pretenții precum FCSB. Cu toate acestea, el a mai spus că și-ar fi dorit ca fundașul să continue la echipa de pe malul mării.

„Nu știu dacă mai face față la FCSB, nu l-am mai văzut în ultima perioadă. Era un jucător care, pentru noi și pentru nivelul Ligii 1 a arătat foarte bine.

Ne-am fi dorit să îl păstrăm. E un jucător care are calitate, nu întâmplător au pus ochii pe el. Sper să aibă succes la FCSB, dar mai puțin cu noi”, a spus Ciprian Marica, la Digisport.

 

Despre David Kiki

Kiki a evoluat în 74 de meciuri pentru Farul și a cucerit titlul de campion în sezonul 2022-2023.

David Kiki are 38 de selecții în naționala Beninului, a fost adus de Farul în iunie 2022, după ce mai jucase în Franţa la Brestois şi Red Star şi în campionatul din Bulgaria la Montana (2020/2021) şi Arda Kardzhali (2021/2022).

În vârstă de 30 de ani, David Kiki a ajuns în fotbalul românesc în vara anului 2022, când a semnat liber de contract cu Farul Constanța. În trecut, Kiki a mai evoluat pe la formații precum ASM Belfort, Chamois Niort, Stade Brestois, Red Star, Montana și Arda Kardzhali.

Lasă un comentariu