S-au stabilit pagubele materiale de pe arena „Arcul de Triumf” după FCSB – Dinamo. Cifrele sunt neașteptate

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua din Superliga României.

FCSB a obţinut a doua victoria din acest campionat, prin golurile marcate de Florinel Coman (minutul 30) şi Darius Olaru (minutul 35). Primul gol al lui Dinamo de la revenirea în eşalonul de elită a fost înscris de portughezul Goncalo Gregorio (minutul 83).

Pagubele materiale după FCSB – Dinamo 2-1

Cei peste 6000 de spectatori prezenți pe arena „Arcul de Triumf” au avut un comportament civilizat, fără incidente înaintea sau în timpul partidei.

În urma controlului făcut de administratorii complexului sportiv s-a descoperit că au fost deteriorate aproximativ 40 de scaune, cel mai scăzut număr de până acum, la un meci de fotbal disputat pe „Arcul de Triumf”, anunță gsp.ro.

Partidele la care au fost distrugerile cele mai mari au fost Dinamo – Gloria Buzău (Liga 2) și Dinamo – Sepsi (Cupa României), numărul ajungând la aproximativ 60-65 de scaune. 

Marcel Ciolacu: „N-am văzut terorism în tribune!”

Premierul României a anunțat că va asista în scurt timp și la un meci al celor de la Rapid.

„Foarte frumos a fost meciul. Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1. A revenit la tradiție. M-am uitat în tribune să văd terorismul și nu l-am văzut. Pentru un asemenea derby, da, a fost mic stadionul. N-a fost terenul formidabil, după cum ați văzut, dar un meci frumos.

Nu e un moft al nimănui, ci o solicitare normală. Orice echipă poate să joace în Ghencea. Până la meciul FCSB – CFR, m-a invitat domnul Grindeanu la Rapid, așa că o să merg la Rapid.

Eu vorbesc de un lucru normal. Nu se poate să avem echipe de această talie, iar anumiți funcționari să confunde bunurile statului și să le gestioneze după bunul plac„, a spus Marcel Ciolacu.

Lasă un comentariu