„Să ia ei palmares, tot”. Propunere surprinzătoare a lui Gheorghe Mustață. Se poate termina războiul cu CSA și în ce condiții?

Gheorghe Mustață a comunicat un mesaj recent cu privire la disputa pentru moștenirea echipei Steaua București: el ar fi de acord să cedeze palmaresul Stelei către CSA Steaua, dar sub anumite condiții.

De mulți ani, suporterii echipei roș-albastre au fost împărțiți în două tabere distincte în timpul luptei dintre FCSB și CSA Steaua pentru dreptul asupra siglei, palmaresului și titlului de continuatoare. Procesele juridice sunt încă departe de a se încheia, dar liderul Peluzei Nord a venit cu o propunere neașteptată.

Acesta ar fi dispus să ofere palmaresul „militarilor”, cu condiția respectării prevederilor articolului 1 din statut. Cu alte cuvinte, FCSB ar trebui să fie recunoscută ca echipa care continuă tradițiile glorioase ale Stelei și să dispute toate meciurile pe stadionul Ghencea, conform dorințelor susținătorilor vicecampioanei.

„În momentul în care vii și joci pe un stadion atât de frumos, e cel mai frumos din România. Ca acustică, tot ce vrei. Și să vii să îți bați joc, să joci cu 2000 de oameni, cu toate că acum îi umflu. Să îți bați joc de milioane de suporteri.

I-am spus lui Gigi, să ia ei palmares, tot. Pe mine mă interesează articolul 1 din statut. Da? Dacă articolul 1 spune clar că această echipă continuă activitatea fostei echipe și preia tradițiile glorioase ale acesteia, pot lua ei tot, nu mă interesează.

Toată peluza are părerea asta, de ce e plină tot timpul? Ce mă interesează pe mine palmaresul, pe ce bază? În afară de faptul că nu poți promova, întrebarea noastră, inclusiv nea’ Florin, vine și spune că Federația nu informează. Domne, balivernele astea nu le mai poți arunca. Când s-a făcut trecerea de la stat la privat, Federația și Liga, erau niște nebuni să-i lase în Liga I?

Bun, au trecut Mircea Sandu și Dragomir, dar cei care au venit acum, sunt nebuni la cap? Când au făcut trecerea în 2003 și sunt recunoscuți de UEFA. Cine e, cine are continuitate, coeficientul UEFA. Chiar suntem nebuni?”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

„N-am văzut în viața vieților mele așa ceva”. Ce l-a impresionat în cea mai recentă deplasare a echipei

În plus, liderul ultrașilor FCSB a menționat devotamentul impresionant al suporterilor din Oradea, care au umplut stadionul în totalitate la meciul din Cupa României cu FC Bihor. Atmosfera creată în acele momente l-a lăsat fără cuvinte.

„Eu n-am văzut în viața vieților mele așa ceva. Chiar atât entuziasm și atâta dragoste? Nu pot să cred, te rugau oamenii să nu iasă jucătorii de pe teren? Ce am văzut acolo, într-adevăr era ceva mai deosebit. Ardeleanul e ardelean, vreau să spun că oamenii erau atât de entuziasmați încât mă rugau să nu las jucătorii să plece de pe teren, ca să poată intra copiii să facă poze, să își ia autografe și să atingă jucătorii. E un lucru extraordinar”, a adăugat Mustață.

Noi suntem optimiști că în final FCSB va câștiga dreptul de recunoaștere ca fiind continuitoarea Stelei, sau de ce nu, va câștiga tot. Atâta timp cât fanii vor fi alături de această echipă, nici o justiție nu poate face ca echipa asta să dispară. Dar e doar o părere, a gazetarilor de pe acest site. Gheorghe Mustaţă, are dreptate. FCSB chiar este cea mai iubită echipă.

Lasă un comentariu