Schimbări la FCSB. Elias e nevoit să facă schimbări. Cum va arăta echipa de start în meciul cu Farul. Cine intră în locul lui Darius Olaru

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru partida cu Farul. Iar patronul FCSB o schimbare importantă.

Omul de afaceri continuă să anunțe echipa de start pe care FCSB o va folosi în următorul meci, după ce Radu Vișan, secretarul general al FRF, l-a reclamat la Comisia de Disciplină.

Pentru meciul cu Farul, Gigi Becali va face două schimbări. Una e forțată, pentru că Darius Olaru va fi suspendat, iar alta de ordin tactic.

„În locul lui Olaru etape viitoare o să joace Băluță. O să vedem. Facem alte rocade”, a spus azi Gigi Becali.

Astfel, în locul lui Darius Olaru, care a luat galben în meciul cu Universitatea Craiova, va intra Tavi Popescu. El va evolua ca extremă stânga, ceea ce înseamnă că Florinel Coman va fi vârf, iar Alexandru Băluță va fi inter.

A doua schimbare pe care o va face Becali va fi schimbarea fundașului dreapta. Alexandru Pantea, titular cu CSU Craiova, va fi înlocuit de Valentin Crețu în echipa de start. E vorba de aceeași schimbare făcută la pauza meciului din Bănie.

Cum va arăta FCSB în meciul cu Farul: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Al. Băluță, Șut, Lixandru – Luis Phelipe, Fl. Coman, Oct. Popescu

Cel mai bun cu Craiova a fost Șut. Așa cred eu. De departe. Apoi sunt cele două pantere (n. r- Dawa și Ngezana) din defensivă. Dacă fundașii îți dau siguranță… Sunt foarte buni. Au viteză și forță. Și s-au șmecherit acum, mai și pasează. 

Luis Phelipe a avut emoții. Nu a fost în nota lui. Dacă a fost schimbat… A fost miza jocului, primul mai important pentru el. Dar cu Farul va fi mai bun. Despre Tavi Popescu mi se spune că e bun la antrenamente. S-a văzut că are dorință, dar nu a avut realizări.

– Gigi Becali

Lasă un comentariu