Se anunță spectacol în Ghencea! Câte tichete a vândut FCSB pentru meciul cu Nordsjaelland. MM, convins că va fi sold-out

Mihai Stoica a anunțat astăzi că clubul a stabilit un record de vânzări de bilete înaintea meciului cu Nordsjaelland, din cadrul primei manşe a turului trei preliminar al Conference League.

Cu o zi înainte de partida ce va avea loc joi pe Stadionul Steaua, fanii echipei au cumpărat peste 22,000 de bilete.

Mihai Stoica a explicat că vânzările de bilete s-au desfășurat într-un ritm alert, depășind așteptările clubului. Cu toate că anunțul privind locația meciului a fost făcut cu doar o zi înainte de debutul perioadei de vânzări, suporterii și-au manifestat rapid interesul, provocând un adevărat val de trafic pe site-ul de bilete.

Mihai Stoica este convins că va fi sold-out la meciul cu Nordsjaelland

„Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul „Steaua”, peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, aproape de sold-out. E o mare realizare din moment ce nu se ştia ieri (n.r. – marţi), nu se semnase contractul. Noi avem o proporţie mare de suporteri în provincie, iar oamenii lucrează, îşi iau libere. Acum i-am pierdut, ieri nu se ştia unde se joacă.

A fost o nebunie, mai mult de două bilete pe secundă, se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Meciul dintre FCSB și Nordsjaelland va fi transmis în direct la PRO TV, pe platforma VOYO și va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe SPORT.RO, începând cu ora 21.30, joi seară.

Lasă un comentariu